Referenciák

nyirbator

2012 NYÍRBÁTOR, MŰFÜVES PÁLYAÉPÍTÉS LÁTVÁNY-CSAPAT SPORT TÁMOGATÓ PROGRAM KERETÉN BELÜL ÉPÍTETTÜNK EGY NAGY ÉS EGY KIS MŰFÜVES FOCIPÁLYÁT. A MAGAS TALAJVÍZSZINT MIATT SPECIÁLIS VÍZELVEZETŐ PAPLANT HASZNÁLTUNK A PÁLYÁK ÉPÍTÉSEKOR.

2012oktober

2012. október, Budapest Jókai tér
Általános iskola szomszédságában építettük ezt a multi-sportpályát.
Fuga nélküli, homogén felületet sikerült kialakítani egy saját fejlesztésű burkolattípussal.
Testnevelés óráknak és hétvégi grundfoci bajnokságnak ad otthont, de gyeplabda csapatok is tartanak edzést ezen a pályán.

2012

2012 augusztus kecskeméti sportpálya
Magyarországon ez a legnagyobb – előre gyártott gumilapokból készült – sportpálya. 1600m2 egybefüggő burkolat. Egy új típusú fugázási technikát alkalmaztunk, ennek köszönhetően 5 év garanciát vállaltunk rá és negyedévenkénti felülvizsgáljuk a burkolat állapotát.

 

2011

2011. Pécs, Zsolnay Negyed rekonstrukció
Összesen 6db játszóteret építettünk a negyed területére, parkba illetve zöld tetőre. Extrém helyszínek különleges megoldásokat igényeltek.

2010majus

2010 május, szentendrei sétáló utca rekonstrukció.
Városi önkormányzat és a lakóközösség megbízásából építettük a bazaltkocka burkolatot. Bontásból származó kockaköveket használtunk fel a rusztikus burkolat elkészítéséhez.

2010

2010. Budapest, VII: kerületi iskolaudvar
Az iskola udvarának teljes átépítésével kialakítottunk egy játszóteret és egy sportpályát. A spotpálya felületének kialakításához BEHATON típusú gumitéglát használtunk, a falakat rugalmas gumilapokkal borítottuk. A pályatestbe röplabdaháló tartó hüvelyeket építettünk, kétoldalt kosárpalánkokat, körbe pedig labdafogó hálót helyeztünk el.

2009

2009. szeptember, füzesabonyi városközpont rekonstrukciója
Mindössze 28nap alatt bontottuk el a jócskán magára hagyott parkot és építettünk helyére egy pihenő parkot, egy rendezvényteret, egy játszóteret és egy gördeszka pályát. Mindezt cca. egy hektáros területen, 3000m2 térkő burkolattal.